jueves, 16 de enero de 2014

VISITA DEL SR. ALCALDE JORDI BALLART AL PARQUE DE LA PLAÇA IBERIA Y CAFETERÍA JUANITO

Aquest matí l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha visitat la zona de jocs infantils de la plaça d’Ibèria de Can Parellada. Hi ha anat acompanyat del regidor de Manteniment Urbà i Parcs Urbans, Pedro Domínguez, i el regidor dels Districte 3, José Manuel Jiménez. Durant la trobada hi ha assistit els alumnes de primària de l’Escola Cesc Aldea i representants de l’Associació de Veïns de Can Parellada.
Els alumnes han entregat a l’alcalde una llibreta amb dibuixos i escrits personals agraint la seva visita i li han expressat els seus particulars desitjos, com ara que es construeixi una granja, un restaurant o una piscina al barri.
La zona va ser inaugurada el mes de juliol i urbanitzada d’acord amb els consells dels alumnes que han assistit a l’acte. La instal·lació de la zona de jocs es va fer conjuntament amb les actuacions de millora en el barri demanades per l’Associació de Veïns de Can Parellada.
La visita s’ha emmarcat en l’activitat L’alcalde recorre el barri per estar més a prop teu, que aquesta setmana s’ha centrat en el barri de Can Parellada.La ciutat la fem entre tots i totes. Els més joves també. Com els nens i nenes de l'escola Cesc Aldea, que han contribuït amb les seves idees a dissenyar la zona de jocs infantils dels jardinets d'Ibèria, al seu barri, Can Parellada. Avui hem visitat plegats la zona, juntament amb representants de l'AVV de Can Parellada, i els he animat a cuidar i vetllar pel bon estat d'aquestes instal·lacions. Espero que les gaudeixin molt!(Jordi Ballart)
CAFETERÍA JUANITO


1 comentario:

  1. me parece muy bien la zona infantil.. pero creo que hay mas cosas mas importantes ... como el dichoso GIMNASIO DEL CESÇ ALDEA.......

    ResponderEliminar